Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Οι ευχές του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη για τα Χριστούγεννα: «Ας προσπαθήσουμε όλοι για μία κοινωνία με περισσότερο φως και λιγότερο σκοτάδι»

BDFV23

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες ήχησαν στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα, την Πέμπτη και την Παρασκευή (21 και 22 Δεκεμβρίου 2023), καθώς τον Περιφερειάρχη, Νεκτάριο Φαρμάκη, επισκέφθηκαν για να του πουν τα κάλαντα μαθητές και καθηγητές από το Εκκλησιαστικό Λύκειο Πατρών, αντιπροσωπεία από το ΚΕτΧ Πάτρας, όπως επίσης εκπρόσωποι της Διοίκησης και μέλη του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών. 

Ο κ. Φαρμάκης αντάλλαξε ευχές με όλους, ενώ με την ευκαιρία της γιορτής των Χριστουγέννων, δήλωσε τα εξής: «Στην εποχή μας, η παγκόσμια ειρήνη και σταθερότητα απειλούνται σοβαρά. Γι’ αυτό και το μυαλό μας βρίσκεται πρωτίστως στα αθώα θύματα κάθε ένοπλης σύγκρουσης, ενώ η ευχή μας δεν μπορεί να είναι άλλη από την επικράτηση της ειρήνης παντού. Το μυαλό μας βρίσκεται όμως και σε κάθε ευάλωτο συμπολίτη, σε κάθε συνάνθρωπο που πάσχει και αδυνατεί να μοιραστεί την κοινή χαρά των γιορτινών ημερών. Ας προσπαθήσουμε όλοι, λοιπόν για μία κοινωνία ανοχής, συνοχής και αλληλεγγύης. Για μία κοινωνία που θα προτάσσει το κοινό καλό έναντι του ατομικού. Για μία κοινωνία με περισσότερο φως και λιγότερο σκοτάδι. Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα σε όλους!»

-Στιγμιότυπα από τα Κάλαντα των Χριστουγέννων στην ΠΔΕ, στον σύνδεσμο: https://youtu.be/Mag78mfe7wc?si=5OEvT6htZu7lCyk4

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

happyday0324

This will close in 20 seconds