Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpevoudas 6x10 pasxa 2023(2)
devve 3x10 pasxa 2023 copy
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Οι μαθητές του ΓΕΛ Ανδραβίδας τίμησαν τη Μνήμη των 57 αδικοχαμένων θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών

ΗΥΔ

Σήμερα, 28 Φεβρουαρίου, ημέρα εθνικού πένθους και μαύρης μνήμης για τον άδικο χαμό των 57 αθώων συνανθρώπων μας, που έσβησε η ζωή τους απρόσμενα στο δυστύχημα στα Τέμπη ένα χρόνο πριν, στις 28 Φεβρουαρίου 2023, όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες του ΓΕ. Λ Ανδραβίδας, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, ευλάβειας και σεβασμού, τίμησαν τη μνήμη των 57 αδικοχαμένων συνανθρώπων μας (νέων παιδιών στην πλειοψηφία τους) με 3ωρη αποχή από τα μαθήματά τους.

Στο πλαίσιο αυτής, κατασκεύασαν πανό με τα ονόματα των νεκρών, απήγγειλαν ποιήματα και απότισαν τον ελάχιστο φόρο τιμής ανάβοντας 57 ξεχωριστά κεράκια στη μνήμη καθενός, έχοντας σχηματίσει τον αριθμό «57» με τις σχολικές τους τσάντες, με τη σκέψη και την υπόσχεση να θυμούνται για πάντα τον άδικο χαμό τους, αλλά και να μην επιτρέψουν να μείνουν ατιμώρητοι οι πάσης φύσεως ένοχοι, ώστε να μην επαναληφθεί τέτοια τραγωδία.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo 1tselepistudio photo

This will close in 20 seconds