
Παγκόσμια ανησυχία από τους Επιστήμονες Οικονομολόγους για την Τεχνητή Νοημοσύνη
Δυο χιλιάδες πεντακόσιοι είκοσι έξι (2.526)Οικονομολόγοι, από όλες τις χώρες , ανάμεσά τους και δεκαέξι νομπελίστες, υπογράψαν αυτή την εβδομάδα μια επιστολή με τίτλο «We Must Act Now».
Προειδοποιούν ότι η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να προκαλέσει οικονομικό μετασχηματισμό μεγαλύτερο από τη Βιομηχανική Επανάσταση, σε ένα κλάσμα του χρόνου που εκείνη χρειάστηκε, με κίνδυνο μαζικής απώλειας θέσεων εργασίας αλλά και με ευκαιρία σημαντικής ανόδου του βιοτικού επιπέδου.
Ανάμεσα στους υπογράφοντες οικονομολόγους από όλες τις χώρες του πλανήτη , είναι και ένας Ηλείος Οικονομολόγος, ο κ. Φώτης Αλεξόπουλος με καταγωγή από το Μάχος- Βαρθολομιό του Δήμου Πηνειού .


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.








Ακολούθησε τα Ηλειακά Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









