Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Πάνω από 1.500 επιχειρήσεις εντάχθηκαν στο Μηχανισμό Στήριξης της Περιφέρειας στην Δυτική Ελλάδα

mixanismosstirijisperifdytellados

Περισσότερες απο 1.500 επιχειρήσεις υποστηρίχθηκαν από τον Μηχανισμό Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας σε Πάτρα-Αγρίνιο και Πύργο. Απο αυτές 439 επιχειρήσεις έχουν λάβει εξατομικευμένη συμβουλευτική, που αφορά σε μία ή περισσότερες συμβουλευτικές υπηρεσίες, ενώ άλλες 1.100 επιχειρήσεις και δυνητικοί επιχειρηματίες έλαβαν μόνο πληροφόρηση.

Ο μηχανισμός απευθύνεται σε μικρομεσαίες και ατομικές επιχειρήσεις. Oι ενδιαφερόμενοι εξυπηρετούνται στα τρία γραφεία σε Πάτρα, Αγρίνιο και Πύργο για ζητήματα θεσμικού πλαισίου ακόμη και για τη δημιουργία business plan.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίων Ζαΐμης, ανέπτυξε πρόσφατα τη λειτουργικότητα του Μηχανισμού επισημαίνοντας ότι πρόκειται για ένα καινοτόμο και κυρίως πολύτιμο εργαλείο για τις μικρομεσαίες και τις ατομικές επιχειρήσεις που συνδυάζεται με άλλες δράσεις για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Στόχος είναι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις να ανοίξουν τα φτερά τους και να ενισχύσουν τη βιωσιμότητά τους ώστε να γίνουν πιο ανταγωνιστικές.

Η πράξη «Μηχανισμός Στήριξης Επιχειρηματικότητας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας» έχει ενταχθεί στο Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» με δικαιούχο το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και υλοποιείται μέσω δημόσιας σύμβασης.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

thermo knauf

This will close in 20 seconds