Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Πάτρα: Ανατίναξαν ΑΤΜ…

astynomiau

…και κατάφεραν να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό

instagram

Κοντά στο σημείο της έκρηξης βρισκόταν φύλακας γειτονικού εργοταξίου και οι δράστες του ζήτησαν να απομακρυνθεί.

Ένα μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων σε σούπερ μάρκετ της περιοχής Οβρυά στην Πάτρα, ανατίναξαν σήμερα τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες και στην συνέχεια κατάφεραν να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κράνη, έφτασαν έξω από το σούπερ μάρκετ με δίκυκλη μοτοσυκλέτα. Στην συνέχεια, κατευθύνθηκαν προς το ΑΤΜ, όπου τοποθέτησαν εκρηκτική ύλη.Unmute

Εκείνη την στιγμή οι άγνωστοι δράστες αντελήφθησαν ότι κοντά στο σούπερ – μάρκετ βρισκόταν ένας άνδρας, ο οποίος εκτελούσε χρέη φύλακα σε γειτονικό εργοτάξιο και τον προειδοποίησαν να απομακρυνθεί, επειδή θα ακολουθούσε έκρηξη.

Αμέσως μετά, οι δράστες ανατίναξαν το ΑΤΜ, πήραν άγνωστο μέχρι τώρα χρηματικό ποσό και έσπευσαν να απομακρυνθούν με δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

Στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών για τον εντοπισμό των δραστών, έχουν πάρει κατάθεση από το άτομο που βρισκόταν την ώρα της έκρηξης στην περιοχή του σούπερ μάρκετ και είδε τους δράστες, ενώ παράλληλα αναζητούν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds