
Πάτρα: Πέθανε 20χρονος από λεπτοσπείρωση
Έντονη ανησυχία προκαλεί στις υγειονομικές αρχές η κατάσταση που επικρατεί στους καταυλισμούς μεταναστών εργατών γης στη Βόρεια Ηλεία και τη Δυτική Αχαΐα, μετά τον θάνατο ενός 20χρονου εργάτη από το Νεπάλ, ο οποίος νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου με λεπτοσπείρωση.
Ο νεαρός, που διέμενε σε περιοχή της Ηλείας, κατέληξε το απόγευμα της Τετάρτης, με το περιστατικό να επαναφέρει στο προσκήνιο τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης και τα ζητήματα δημόσιας υγείας στις αγροτικές περιοχές όπου εργάζονται χιλιάδες μετανάστες εργάτες γης.
Οι Αρχές εμφανίζονται ιδιαίτερα προβληματισμένες, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί και άλλα θανατηφόρα περιστατικά λεπτοσπείρωσης σε περιοχές της Ζακύνθου και της Ηλείας.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.








Ακολούθησε τα Ηλειακά Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









