Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρου Βασιλόπουλου   

BASILOPOULOSTHEODOROS

Αγαπητές συμπατριώτισσες, Αγαπητοί συμπατριώτες 

Στην αυγή του 2024 θα πρέπει  να επιστρατεύσουμε τις δημιουργικές  δυνάμεις μας και να προχωρήσουμε μπροστά. Οι προκλήσεις  πολλές και σε αυτή την προσπάθεια Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας,   δήμοι,  επαγγελματικοί και κοινωνικοί φορείς όλοι να συνεχίσουμε  για την ανάπτυξη και προκοπή.

Με πρώτιστο στόχο τη συνεργασία, τη συμμετοχή και την ομοψυχία  ας επιδιώξουμε με δυναμισμό και θέληση την ευημερία του τόπου μας και ας αποτρέψουμε οτιδήποτε μπορεί να μας στερήσει την ταυτότητά του στην Ολυμπιακή μας  Περιφέρεια. 

Προσωπικά  θα συνεχίσω  και τη νέα χρονιά να αγωνίζομαι  το ίδιο δυναμικά υλοποιώντας σημαντικά έργα με γνώμονά μου  την ανάπτυξη της Ηλείας.  

Το έχουμε άλλωστε  αποδείξει  τα  τέσσερα τελευταία  χρόνια όπου  με σχέδιο και  πρωτοβουλίες κινητοποιήσαμε όλες τις δυνάμεις  για να διεκδικήσουμε έργα και παρεμβάσεις που θα αποτελέσουν μοχλούς ανάπτυξης.  

Ήδη τα πρώτα αποτελέσματα σε τομείς όπως οι υποδομές , ο πρωτογενής τομέας,   ο τουρισμός,  η κοινωνική πολιτική, η βελτίωσης της καθημερινότητας των συμπολιτών μας είναι εμφανή. 

Με αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνάμεις μας συνεχίζουμε  με στόχο να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας…. 

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds