Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

ΠΥΡΓΟΣ – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

apolymansis apentomosis myoktonies

Η Απεντόµωση και η Μυοκτονία καταπολεµούν τα έντοµα και τρωκτικά αντίστοιχα, µειώνοντας και ελέγχοντας τον πληθυσµό τους. Τα καλύτερα δυνατά αποτελέσµατα επιτυγχάνονται µε πρόληψη και εφαρµογές σε τακτά χρονικά διαστήµατα. Κάθε χώρος χαρακτηρίζεται απο την δική του ιδιαιτερότητα γεγονός που σημαίνει ότι αντιμετωπίζεται το πρόβλημα μεδιαφορετικούς τρόπους προσαρμόζοντας διαφορετικές τεχνικές.

Στην ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ – ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΗ διαθέτουµε τον εξοπλισµό, την εµπειρία και το εξειδικευµένο προσωπικό που απαιτούνται, ώστε να αντιµετωπίζουµε αποτελεσµατικά προβλήµατα µε έντοµα και τρωκτικά σε κάθε χώρο. Έχουµε µακρά εµπειρία στην προστασία χώρων διαβίωσης, εργασίας και µαζικής εστίασης και επιτυγχάνουµε άµεσα αποτελέσµατα,

Με τους ακόλουθους τρόπους :

  • Με προσεκτική επιλογή των κατάλληλων φαρμάκων για κάθε χώρο,
  • Με χρήση φαρμάκων που είναι σε κάθε περίπτωση εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, άοσμα και με χαμηλή τοξικότητα.
  • Με επίβλεψη από αδειούχο επιστήμονα, όπως ορίζει η νομοθεσία,
  • Με άδεια του Υπουργείου Aγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και έκδοση Πιστοποιητικού Απολύμανσης,
  • Με δυνατότητα ειδικών εφαρμογών (ψύλλοι, κοριοί, ακάρεα κλπ),
  • Με εφαρμογή Gel για μικρό κατσαριδάκι σε ευαίσθητους χώρους,
  • Με ειδικά πακέτα για ετήσιο service.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία εντομοπαγίδων για την ανάγκη κάθε χώρου, πληθώρα δολωματικών σταθμών για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των τρωκτικών. Αυτοί εγκαθίστανται εσωτερικά, εξωτερικά ή περιμετρικά με ζώνες κάλυψης, και είναι ασφαλισμένοι με ειδικό κλειδί ασφαλείας ώστε να μην είναι προσπελάσιμοι από οποιονδήποτε.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

This will close in 20 seconds