Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Πύργος – Με τα τρακτέρ στην πλατεία οι αγρότες

traketr pyrgos plateia

Με τα τρακτέρ στην πλατεία του Πύργου οι αγρότες

Ηχηρό μήνυμα πως θα παλέψουν μέχρι τέλους για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους έστειλαν οι αγρότες της Ηλείας σε μία από τις δυναμικότερες κινητοποιήσεις των τελευταίων ετών στην κεντρική πλατεία Πύργου, όπου φώναξαν συνθήματα για την κατάσταση που βιώνουν και ζήτησαν από την κυβέρνηση να ακούσει τα προβλήματά τους και να δώσει λύση.

Οι αγρότες συγκεντρώθηκαν αρχικά στον κόμβο Αγίου Γεωργίου, όπου υπήρξε ενημέρωση τόσο από τον πρόεδρο Θανάση Βομπίρη όσο και από τον αντιπρόεδρο Χρήστο Γιαννόπουλο,. Μάλιστα, υπήρξε και διαβούλευση για το σημείο που θα πραγματοποιούσαν τη νέα κινητοποίηση, με τα μέλη της ομοσπονδίας να αποφασίζουν να διαμαρτυρηθούν στην κεντρική πλατεία του Πύργου.

Ακολούθησε πορεία των αγροτών σε κεντρικούς δρόμους της πόλης όπως Αγίου Γεωργίου και Γερμανού, καταλήγοντας στην οδό Πατρών στο ύψος του Επιμελητηρίου. Εκεί ωστόσο βρήκαν εμπόδιο τα οχήματα της αστυνομίας. Απειλήθηκε ένταση προς στιγμήν, με τους αρμόδιους αστυνομικούς να καταλήγουν τελικά στην απόφαση να επιτρέψουν την είσοδο των αγροτών στην κεντρική πλατεία.

ert

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

studiotselepiphotoidtautototes

Το φωτογραφείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές όσον αφορά την έκδοση της νέας ταυτότητας

This will close in 20 seconds