
Σαμικό: 55χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με δίκυκλο
Τραγική κατάληξη είχε η επιστροφή ενός 55χρονου άνδρα από την παραλία, το βράδυ της Πέμπτης, στην περιοχή του Σαμικού, καθώς έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας κινούνταν με το δίκυκλό του όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε σιδερένια κολόνα ηλεκτροφωτισμού.
Η σύγκρουση αποδείχθηκε μοιραία, καθώς ο 55χρονος υπέστη θανάσιμα τραύματα και κατέληξε ακαριαία.
Το νέο δυστύχημα έχει προκαλέσει θλίψη στην τοπική κοινωνία, ενώ προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διενεργεί η Τροχαία Πύργου.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.








Ακολούθησε τα Ηλειακά Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








