Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Σε απολογία οι αγρότες της Ηλείας για τις κινητοποιήσεις που έκαναν

agrotespyrgos

Η αστυνομία καλεί αγρότες της Ηλείας να απολογηθούν για τις κινητοποιήσεις που έκαναν

Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, καλούν αγρότες να απολογηθούν και να δώσουν στοιχεία για τις πρόσφατες κινητοποιήσεις τους.

Η συνδικαλιστική οργάνωση και δράση είναι δικαίωμά μας που το έχουμε κατακτήσει με αγώνες, κανείς δεν μας το χάρισε και ούτε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας το πάρει πίσω.

Έχουν μεγάλο θράσος να καλεί η αστυνομία αγρότες συνδικαλιστές για να δώσουν στοιχεία και ονόματα συμμετεχόντων στην κοινή κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο έξω από το πρωτοδικείο Αμαλιάδας. Το έγκλημά μας είναι ότι βγήκαμε στο δρόμο ενάντια στις πολιτικές της ΕΕ και των ελληνικών κυβερνήσεων που μας ξεκληρίζουν, την ΚΑΠ, το τεράστιο κόστος παραγωγής, τις εξευτελιστικές τιμές των προϊόντων.

Με πρόσχημα, αρχικά, την οικονομική κρίση επέβαλλαν άγρια φοροληστεία στους αγρότες και κτηνοτρόφους, υπέρογκες και άδικες ασφαλιστικές οφειλές, χαράτσια που παίρνουν από την τσέπη μας πάνω από το 50% του εισοδήματος μας και αδυνατούμε να καλύψουμε τις υποχρεώσεις και να ζήσουμε τις οικογένειές μας».

Η κυβέρνηση «είναι βαθιά γελασμένη αν νομίζει ότι με τέτοιου είδους μεθοδεύσεις θα τρομοκρατήσει τους αγρότες», βάζοντας «φρένο» στους δίκαιους αγώνες τους για το ψωμί των οικογενειών τους, ή ότι θα θέσει εμπόδια σε νέες κινητοποιήσεις, απεναντίας θα μας βρει απέναντί της. Απαιτούμε εδώ και τώρα να σταματήσει η διαδικασία συλλογής στοιχείων των αγροτών.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

This will close in 20 seconds