Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Σεμινάριο με θέμα: «Εξυπηρέτηση/Συναλλαγή με άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις».

amea

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) αποτελεί την τριτοβάθμια Οργάνωση των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους στη χώρα και αναγνωρισμένο Κοινωνικό Εταίρο της ελληνικής Πολιτείας, σε ζητήματα αναπηρίας. Κύρια αποστολή της Συνομοσπονδίας είναι η καταπολέμηση των διακρίσεων σε βάρος των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους, καθώς και των ατόμων με χρόνιες παθήσεις και η προώθηση, προστασία και απόλαυση των ανθρωπίνων και συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων τους. Στο πλαίσιο του γενικότερου έργου της Ε.Σ.Α.μεΑ για την αναβάθμιση της ζωής των Ατόμων με Αναπηρία, υλοποιείται το Υποέργο 1 «Διάχυση της δικαιωματικής προσέγγισης της αναπηρίας», της Πράξης «Προωθώντας την κοινωνική ένταξη των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους που διαβιούν στην Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας».Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από Εθνικούς Πόρους και Δικαιούχος της Πράξης είναι η Ε.Σ.Α.μεΑ.. Ο Ανάδοχος τουΥποέργου 1 είναι η EUROPRAXIS μΙΚΕ και σάς επισυνάπτουμε αναλυτική Επιστολή Σύστασης. 


Στο πλαίσιο της 6ης Δράσης, πρόκειται να υλοποιηθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας για πρώτη φορά  σεμινάριο με θέμα: «Εξυπηρέτηση/Συναλλαγή με άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις».

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023 και ώρες 10.00 με 14.00  στη «Συνεδριακή Αίθουσα» του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου (Συντριάδα, 27131, Πύργος).

Σας αποστέλλουμε την πρόσκληση και τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής.

Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής στο email: [email protected]  

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετεμε τον κ. Αντώνιο Χαροκόπο στο τηλέφωνο: 2610362127

Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

thermo knauf

This will close in 20 seconds