Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpant solymar
auto moto news gr logo

Σοβαρό τροχαίο στην Αμαλιάδα – Τραυματίστηκε οδηγός δικύκλου

asthenoforo traumatias

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην Αμαλιάδα, στη διασταύρωση των οδών 25ης Μαρτίου και Αντωνίου Πετραλιά, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός άνδρα, οδηγού δικύκλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δικυκλιστής έχασε τον έλεγχο και έπεσε με σφοδρότητα στο οδόστρωμα, με συνέπεια να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος ερευνώνται από την Τροχαία Αμαλιάδας.

investment red long banner

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds