Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ελλάδος «Air Rally Flying»  στο Αεροδρόμιο Επιταλίου

aeroplano aerodromio epitalio

Ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα στο κομμάτι της αθλητικής αεροπορίας, διοργανώνεται το ερχόμενο Σάββατο στον Πύργο, με συμμετοχή αρκετών μελών με τα αεροσκάφη τους από Αερολέσχες ολόκληρης της Ελλάδας.

Πρόκειται για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ελλάδος «Air Rally Flying» της Γενικής Αεροπορίας, το οποίο για το 2024, έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Μάρτιο και θα συνεχιστεί έως τον Οκτώβριο. Ο δεύτερος κατά σειρά διαγωνισμός θα λάβει χώρα στο Αεροδρόμιο Επιταλίου, το ερχόμενο Σάββατο όπου από τις 9 το πρωί, οι διαγωνιζόμενοι θα προσφέρουν ένα μοναδικό υπερθέαμα στους παρευρισκόμενους και θα επιδοθούν σε ναυτιλίες και προσγειώσεις ακριβείας. Για την μεγάλη αυτή διοργάνωση, μίλησε στην εφ.«Πατρίς», ο πρόεδρος της Αερολέσχης Πύργου, Θοδωρής Γιαννακούλιας, που αποτελεί και τον οικοδεσπότη του Πανελληνίου Αγώνα το ερχόμενο Σάββατο.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds