Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Στην Κρέστενα Ολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ μεταξύ Ιταλών και Ελλήνων μαθητών την Παρασκευή 24 Μαΐου

image 2 25

Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων: Θα διεξαχθεί την Παρασκευή 24 Μαΐου στην Κρέστενα Ολυμπιακό Τουρνουά Μπάσκετ μεταξύ Ιταλών και Ελλήνων μαθητών

Την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 4 μ.μ., η πόλη της Κρέστενας θα υποδεχτεί 150 μαθητές από το Liceo Scientifico – Linguistico «AgostinoMaria De Carlo» – Giugliano in Campania, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων,πάντα ανοιχτός σε ενέργειες που έχουν στόχο την προβολή του τόπου

μας, αποδέχτηκε την πρόταση της Δήμητρας Σταθοπούλου, μέλους του Φιλελληνικού Συλλόγου

«La Decima Musa»με πρόεδρο τον Enzo D’ Agostino και της Γυμναστικής Ένωσης Σκιλλούντος και της προπονήτριας Μαρίας Μοσχοπούλου και θα φιλοξενήσει στο Κλειστό Γήπεδο της Κρέστενας το σχολείο «AgostinoMaria De Carlo» (Διευθύντρια: CarmelaMugione, Προπονήτρια: SimonaPisani) για έναν φιλικό αγώνα μεταξύ Ιταλών και Ελλήνων μαθητών.

Η Μαρία Μοσχοπούλου είναι πάντα θετική στην εξωστρέφεια και την προβολή των αθλητικών δράσεων της ομάδας και της περιοχής.

«Θα είναι μεγάλη τιμή για εμάς, όλοι οι λάτρεις του μπάσκετ να έρθετε στην πόλη μας την Παρασκευή 24 Μαΐου, στις 4 μ.μ., να υποδεχτούμε τους γείτονές μας μαθητές και να τους χαρίσουμε μια αξέχαστη εμπειρία και μια γλυκιά ανάμνηση επιστρέφοντας στην χώρα τους» αναφέρεται εκ μέρους των διοργανωτών του Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης

image 2 25

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds