Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mpevoudas 6x10 pasxa 2023(2)
devve 3x10 pasxa 2023 copy
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Στην παρουσίαση της Μονάδας Επεξεργασίας Βιοαποβλήτων του Δήμου Αιγιάλειας παρευρέθηκε ο Χρήστος Χριστοδουλόπουλος

429677742 782834123874786 8312240164758261929 n

Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση του Δήμου Αιγιάλειας στο Αίγιο συμμετείχε ο Δήμαρχος Ήλιδας και πρόεδρος του ΦοΔΣΑ Ν. Ηλείας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ως προσκεκλημένος του εκεί Δημάρχου κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου.

Πρόκειται για ειδική εκδήλως, κατά την οποία παρουσιάστηκε το επόμενο βήμα προς τη νέα εποχή σε θέματα διαχείρισης των στερεών αποβλήτων, που αποτελεί το έργο της κατασκευής Μονάδας Επεξεργασίας Βιοαποβλήτων (Μονάδα Προδιαλεγμένου Αποβλήτου) στην περιοχή Νησί Τέμενης του Δήμου Αιγιάλειας.

Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος αφού παρακολούθησε από κοντά το σύνολο του έργου, όπως αυτό παρουσιάστηκε, μίλησε για την δική μας εμπειρία πάνω σε θέματα διαχείρισης απορριμμάτων, μέσω της Μονάδας Επεξεργασίας Στερεών Αποβλήτων της Τριανταφυλλιάς.

Η εκδήλωση έγινε με αφορμή της εγκατάσταση του εργολάβου στο έργο, μετά την υπογραφή της σύμβαση ύψους 7,4 εκατ. Ευρώ, στην οποία προβλέπεται η εξάμηνη δοκιμαστική λειτουργία της Μονάδας, η προμήθεια όλου του απαιτούμενου ειδικού εξοπλισμού της κομποστοποίησης βιοαποβλήτων, στην οποία περιλαμβάνεται η αποκομιδή και μεταφορά των βιοαποβλήτων για χρονικό διάστημα 5 ετών.

Η Μονάδα Επεξεργασίας Βιοαποβλήτων χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου μέσω του ποργράματος ΕΣΠΑ.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo 1tselepistudio photo

This will close in 20 seconds