Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Στο Παρίσι ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας

panagiotopoulosar arxolympia dimarxos

Σε συνέχεια της από 12.06.2024 επίσημης πρόσκλησης της Δημάρχου του Παρισιού, Anne Hidalgo, o δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, Άρης Παναγιωτόπουλος ανταποκρίθηκε θετικά και αποδέχτηκε την Πρόσκληση προκειμένου να παραβρεθεί στη Σύνοδο Κορυφής των Δημάρχων με θέμα τον Οικολογικό μετασχηματισμό των πόλεων που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουλίου στο Δημαρχείο του Παρισιού αλλά και στην Τελετή Έναρξης των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων, που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουλίου.

Το γεγονός της αποδοχής της πρόσκλησης από τον Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας γίνεται στο πλαίσιο της συνεργασίας, της εξωστρέφειας και των διεθνών σχέσεων που διατηρεί με τις πόλεις του εξωτερικού, των δράσεων για την ανάδειξη του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, που θα πραγματοποιηθούν στο Παρίσι της Γαλλίας.

Συμβάλλει στην ενδυνάμωση των φιλικών σχέσεων που διατηρεί ο δήμος με τη γαλλική πόλη της Αντίμπ και συντελεί άμεσα στην εκπλήρωση των σκοπών του Δήμου που είναι η ανάπτυξη πολιτιστικών ιδεωδών, η καλλιέργεια σχέσεων και δεσμών μεταξύ ανθρώπων, φορέων και πόλεων που συνδέονται από την αγάπη τους για τον Ολυμπισμό.

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, στο πλαίσιο της συνεργασίας, της εξωστρέφειας και των διεθνών σχέσεων που διατηρεί με τις πόλεις του εξωτερικού, υποδέχεται επίσημους εκπροσώπους φορέων, Πρέσβεις χωρών, αντιπροσωπείες αδελφοποιημένων πόλεων από το εξωτερικό και αντίστοιχα καλείται να αποδεχτεί σχετικές προσκλήσεις.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds