Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Συλλήψεις για ηχορύπανση και διατάραξη κοινής ησυχίας

astynomia episodeia fasaria kaugas bar

Δυτική Ελλάδα: Έξι συλλήψεις για ηχορύπανση και διατάραξη κοινής ησυχίας

Συνελήφθησαν, έξι άτομα στη Δυτική Ελλάδα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών και του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ισάριθμες δικογραφίες, για παραβάσεις υγειονομικου ενδιαφέροντος.

Ειδικότερα,

Από αστυνομικούς του Γ’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών συνελήφθησαν χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα δύο ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, διότι στα καταστήματά τους, είχαν θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικά συγκροτήματα, με ενισχυτή και ηχεία, αναπαράγοντας μουσική, καθ υπέρβαση της άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων και διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων.

Από αστυνομικούς του Γ’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, συνελήφθη χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι ως προσωρινά υπεύθυνος μουσικής εκδήλωσης με ορχήστρα, αναπαρήγαγε μουσική με ενισχυτή και ηχεία σε δημόσιο χώρο και διαταράσσονταν η κοινή ησυχία των περιοίκων.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, συνελήφθη χθες τα ξημερώματα σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος, κατάστημα υγεινομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα με ενισχυτή και ηχεία, αναπαράγοντας μουσική σε υψηλή ένταση, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα στην Πάτρα, δύο άτομα, διότι είχαν διοργανώσει εκδήλωση σε ταράτσα πολυκατοικίας, όπου είχαν θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα με ενισχυτή και ηχεία, αναπαράγοντας μουσική σε υψηλή ένταση, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στη Ναύπακτο, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος λειτουργούσε κατάστημα υγεινομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα με ενισχυτή και ηχεία, αναπαράγοντας μουσική σε υψηλή ένταση που υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη, με αποτέλεσμα να διαταράσσεται η κοινή ησυχία των περιοίκων.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds