Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΥΡΓΟΥ- ΑΡΧΑΙΑΣΟΛΥΜΠΙΑΣ – ΖΑΧΑΡΩΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

SYLLOGOSERGAZOMENONDIMOYPRGOYZAXAROSOLYMPIAS

Αγαπητοί Συναδελφοι

Από την Παρασκευή κυκλοφορεί ένα δημοσίευμα, το οποίο αναπαράγεται από αρκετούς, με τον παραπλανητικό τίτλο¨ Άκυρες οι νομιμοποιήσεις σε Δημόσιο και ΟΤΑ από το 2001, με απόφαση του Αρείου Πάγου¨   
 Πρόκειται για ένα δημοσίευμα με έναν ατυχή, αν όχι ψευδή, τίτλο και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.  Η αλήθεια είναι ότι το άρθρο αυτό δημοσιεύει μέρος του σκεπτικού μια απόφασης του Β2 Πολιτικού Τμήματος του 2023 (!!), η οποία όμως απόφαση αφορά αποκλειστικά την υπόθεση για την οποία εκδόθηκε και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ σε καμία άλλη υπόθεση άμεσα. Ιδιαίτερα δε, δεν έχει καμία εφαρμογή σε καμία υπόθεση που έχει καταστεί τελεσίδικη στα δικαστήρια, αλλά και καμιά επίπτωση μονιμοποίησης συμβασιούχων με νόμο ή με Προεδρικό Διάταγμα κατά το παρελθόν.  

Άλλωστε, έχοντας περάσει ήδη ένα έτος από τη συγκεκριμένη απόφαση, τίποτα από όσα υπονοεί το δημοσίευμα δεν έχει συμβεί, ενώ ενδιάμεσα έχουν εκδοθεί και σειρά πρωτόδικων αποφάσεων με τις οποίες συμβασιούχοι αναγνωρίζονται ως εργαζόμενοι αορίστου χρόνου.

             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

      ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                                       ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

happyday0324

This will close in 20 seconds