Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Συμμετοχή του EUROPEDIRECT της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στη Περιφερειακή συνάντηση δικτύου του Πανευρωπαϊκού Δικτύου (EUROPEDIRECT)

Συμμετοχή του EUROPEDIRECT της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

ΠΔΕ: Συμμετοχή του EUROPEDIRECT της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στη Περιφερειακή συνάντηση δικτύου του Πανευρωπαϊκού Δικτύου (EUROPEDIRECT)

Η Γενική Διεύθυνση Επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διοργάνωσε περιφερειακή τεχνική συνάντηση για τα Κέντρα Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct με θέμα “Gettingready for the lastmiletowards the European elections” που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι το διήμερο 30 και 31 Ιανουαρίου 2024. Στη συνάντηση συμμετείχαν τα δίκτυα των Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Βουλγαρίας, Κροατίας, Κύπρου, Ελλάδας, Μάλτας, Ιταλίας, Ρουμανίας και Σλοβενίας.

Η συνάντηση, στην οποία συμμετείχε η Μαρία Βουτσινά ως εκπρόσωπος του Europe Direct της Δυτικής Ελλάδας, εστίασε σε θέματα ενημέρωσης που αφορούν τις επερχόμενες ευρωεκλογές, του Ιουνίου 2024, ενώ από την πλευρά της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα παρούσα ήταν η Ευαγγελία Γεωργίτση.

Το πανευρωπαϊκό δίκτυο των Europe Direct αριθμεί 424 Κέντρα. Τα Κέντρα Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – Europe Direct δρουν ως κέντρα επικοινωνίας μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των πολιτών της σε τοπικό επίπεδο. Παρέχουν σε όλους τους πολίτες τη δυνατότητα να λαμβάνουν άμεσα πληροφορίες, συμβουλές και απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με τα όργανα, τη νομοθεσία, τις πολιτικές και τα προγράμματα της Ε.Ε.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds