Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Συνάντηση εργασίας στην Κρέστενα τη Δευτέρα 15/07 σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών

klimatikiallagi

Δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων: Συνάντηση εργασίας στην Κρέστενα τη Δευτέρα 15/07 σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών με θέμα την ενίσχυση της ανθεκτικότητας της υπαίθρου, έναντι των κινδύνων πληθυσμιακής συρρίκνωσης και κλιματικής αλλαγής

Διοργανωτές είναι το Πανεπιστήμιο Πατρών και ο Δήμος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων

Η ενίσχυση της ανθεκτικότητας της υπαίθρου, έναντι των κινδύνων πληθυσμιακής συρρίκνωσης και κλιματικής αλλαγής, είναι το θέμα της συνάντησης εργασίας που διοργανώνουν από κοινού το Πανεπιστήμιο Πατρών μέσω των Τμημάτων Πολιτικών Μηχανικών και Αειφορικής Γεωργίας, με το Δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων. Η συνάντηση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024 και ώρα 11.00 πμ – 13.00 μμ στο Kέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κρεστένων (Κ.Π.Ε.). Ειδικότερα θα συζητηθούν τα εξής θέματα:

-Καλές πρακτικές που έχουν αναδειχθεί μέσω του έργου, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι νέοι και νεοεισερχόμενοι κάτοικοι στον αγροτικό χώρο, το οποίο αποτελεί σημείο θεματικής επικέντρωσης του φετινού έτους εργασιών.

-Ιδιαίτερες προκλήσεις και αναπτυξιακές ευκαιρίες στο Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων. Η συνάντηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού συγχρηματοδοτούμενου έργου ΙNTERREG EUROPE, με θέμα «Αναζωογόνηση και ανθεκτικότητα των περιοχών της υπαίθρου που αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις μείωσης του πληθυσμού και περιβαλλοντικούς κινδύνους»- «Down-to-Earth». Επιπλέον πληροφοριακό υλικό και ενημερώσεις σχετικά με το έργο μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα: https://www.interregeurope.eu/down-to-earth

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds