Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Τα Διεθνή Φαρμακεία των Γάλλων στην κοινότητα Μέλισσας

IMG 20240519 111326

Με ιδιαίτερη χαρά και ευγνωμοσύνη υποδέχτηκαμε και φέτος τους Γάλλους φαρμακοποιούς στην κοινότητα μας.

Μια δράση αγάπης και προσφοράς που λαμβάνει χώρα για πέμπτη συνεχή χρονιά.

Με πολλή χαρά δεχθήκαμε την ευγενική προσφορά του αναλώσιμου ιατρικού υλικού πρώτης βοήθειας και πραγματικά νιώθω χαρά, ευγνωμοσύνη και ανακούφιση όταν μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάποιες ανάγκες υγείας των συνανθρώπων μας που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν ακόμη και στα απλά.

Το υλικό αυτό περιλαμβάνει γάζες, επιθέματα για τραυματισμό και κάψιμο, αντισηπτικά, φυσιολογικό ορό, αμαξίδια αναπηρίας, δεκανίκια και άλλα.

Όλα αυτά είναι στη διάθεση των κατοίκων της κοινότητας Μέλισσας, καθώς και άλλων συνανθρώπων μας από την  ευρύτερη περιοχή, όπως άλλωστε τα προσφέραμε και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι θα συνεχίσουμε και φέτος!

Ευχαριστώ θερμά τους Γάλλους επιστήμονες για την σπουδαία προσφορά τους και την εμπιστοσύνη τους στην κοινότητά μας και σε εμένα προσωπικά!

Η πράξη τους ας αποτελέσει φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση και από άλλους συνανθρώπους μας που μπορούν να προσφέρουν, έστω και ένα απλό Depon, διότι κάποιοι δεν μπορούν να προμηθευτούν ούτε και αυτό.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 06 17 09 55 56 284 οδειο24

This will close in 20 seconds