Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Τιμήθηκαν Σολδάτος και Χριπάτσιος

BRABEYSH SOLDATOY 768x432

Λιγότερα συμβάντα όπως και τη χρονιά που πέρασε, μικρότερες καταστροφές και προσωπική υγεία στους πυροσβέστες που απαρτίζουν τις πυροσβεστικές υπηρεσίες της Ηλείας, ήταν οι ευχές που υπήρξαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ηλείας χθες βράδυ στους χώρους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, με παρουσία αρκετών φορέων και πολιτών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τιμητική πλακέτα για την παρουσία τους και την προσφορά τους έλαβαν δυο σημαντικοί αξιωματικοί του σώματος που πρόσφεραν τα μέγιστα κατά την παρουσία τους στην Ηλεία.

Ο Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος Β’ απένειμε πλακέτα στον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, Αρχιπύραρχο Βασίλειο Σολδάτο, με τον τελευταίο να εκφράζει τη συγκίνησή του για την παρουσία του και πάλι σε γνώριμα λημέρια, επισημαίνοντας πως ο ίδιος μετά από τρία χρόνια παρουσίας του στην Ηλεία την αισθάνεται ως «δεύτερο σπίτι» του.

Τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αιτωλοακαρνανίας, Πύραρχο Κωνσταντίνο Χριπάτσιο, τίμησε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Ηλείας Χρήστος Μητρόπουλος, με τον πρώτο να στέκεται στην παρουσία του στην Ηλεία αλλά και στις ευκαιρίες που είχε να φύγει και δεν τις επέλεξε, αναφερόμενος στις δύσκολες στιγμές αλλά και στις αλλαγές που επήλθαν στη δασοπυρόσβεση. Πρόσθεσε δε πως οι υποχρεώσεις είναι περισσότερες πλέον για τους πυροσβέστες και τόνισε πως αποχωρεί από την υπηρεσία της Αμαλιάδας με τις καλύτερες αναμνήσεις.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

studiotselepiphotoidtautototes

Το φωτογραφείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές όσον αφορά την έκδοση της νέας ταυτότητας

This will close in 20 seconds