Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Την ερχόμενη Παρασκευή η εκμίσθωση του Δημοτικού καταστήματος στην πλατεία της Κουρούτας

kourouta kolaz

Με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης την ερχόμενη Παρασκευή η εκμίσθωση του Δημοτικού καταστήματος στην πλατεία της Κουρούτας

Έπειτα από τρεις άγονες δημοπρασίες για την εκμίσθωση του δημοτικού καταστήματος στην πλατεία της Κουρούτας, η Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Ακινήτων του Δήμου Ήλιδας κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου και με πρόταση του προέδρου της κ. Θανάση Γεωργούλια και της Διευθύνουσας Συμβούλου κας Βίκυς Σιαχάμη, αποφάσισε να προσκαλέσει όλους τους ενδιαφερομένους για το ακίνητο σε διαπραγμάτευση και στη συνέχεια σε συμφωνία και ανάθεση εκμίσθωσης.

Όπως έγινε γνωστό, η διαδικασία θα είναι ανοικτή για όλους τους ενδιαφερόμενους, ενώ θα ισχύσουν οι όροι, οι προϋποθέσεις και δικαιολογητικά, που απαιτούνται και στην προηγούμενη διαδικασία των δημοπρασιών, μέσω των διακηρύξεων που είχαν οριστεί.

Η ημερομηνία διεξαγωγής της διαδικασίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024 και ώρα 12 το μεσημέρι, στα γραφεία της Εταιρείας Ακινήτων Ρήγα Φεραίου & Αγίου Τρύφωνος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες, στα τηλέφωνα 6985596626 και 2622029933.

kourouta kolaz

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds