Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Την παιδική χαρά στο Νεοχώρι εγκαινίασε ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος

403045915 855966983197368 7679104186837997491 n

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ

instagram

Την παιδική χαρά που κατασκευάστηκε στον προαύλιο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου στο Νεοχώρι, εγκαινίασε ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος, το πρωί της Κυριακής 19 Νοεμβρίου 2023, παρουσία πολλών κατοίκων. Στην όμορφη τελετή που διοργάνωσε ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Αντώνης Αγραπηδάς και το τοπικό συμβούλιο ακολουθήθηκε όλο το εθιμοτυπικό των εγκαινίων. Ο Δήμαρχος Κ. Αλεξανδρόπουλος μαζί με τον πρόεδρο έκοψαν την κορδέλα και ακολούθησε ο αγιασμός. Στη συνέχεια τα παιδιά με τους γονείς τους και όλους τους παρευρισκόμενους απόλαυσαν γλυκά και αναψυκτικά από τον όμορφο μπουφέ που είχαν ετοιμάσει ο κ. Αγραπηδάς και οι συνεργάτες του.

402993020 855966809864052 874538660790541235 n

Η παιδική χαρά στο Νεοχώρι είναι σύγχρονη, λειτουργική και με τις προδιαγραφές που απαιτούνται σύμφωνα με τα πρότυπα ασφαλείας για την πιστοποίηση. Διαθέτει παιχνίδια για μικρότερα και μεγαλύτερα παιδιά, επαρκείς επιφάνειες ασφαλείας από πτώση, παγκάκια για την επίβλεψη των παιδιών και την ανάπαυση των επισκεπτών, ηλεκτροφωτισμό με φωτοβολταϊκά και κάδους απορριμμάτων. Είναι η πρώτη που εγκαινιάστηκε, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως ήδη έχουν παραδοθεί και οι παιδικές χαρές στον Κακόβατο και στο Ξηροχώρι (στο ΚΔΑΠ). Αναμένεται η ολοκλήρωση της παιδικής χαράς στη Ζαχάρω στην άνω πόλη (θέση Κορδόρουγα) και η παιδική χαρά στο Πρασιδάκι.

Ο Δήμαρχος Κ. Αλεξανδρόπουλος μιλώντας στους παρευρισκόμενους ανέφερε ότι «είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Όλοι χαιρόμαστε και είμαστε περήφανοι, γιατί αρχικά πρόκειται για ένα ασφαλές, σύγχρονο και όμορφο έργο, που υλοποιήθηκε με τη δική σας συμπαράσταση και χάρη στην πρωτοβουλία του προέδρου και του συμβουλίου του.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον πρόεδρο της κοινότητας Νεοχωρίου κ. Αντώνη Αγραπηδά και τους συμβούλους της κοινότητας κ. Κατερίνα Χαραλαμποπούλου, κ. Νικολέτα Νικολοπούλου και κ. Γεώργιο Κριτσέλη για την εξαιρετική συνεργασία μας όλη αυτήν την περίοδο, τους αντιδημάρχους κ. Δήμητρα Σκαλτσά και κ. Φώτη Καλογερόπουλο αλλά και τους συνεργάτες μου για την πραγματοποίηση του συγκεκριμένου έργου. Αυτή η παιδική χαρά είναι ένα έργο μικρό αλλά ιδιαίτερα ποιοτικό για τη νεολαία μας. Το παραδίδουμε όχι μόνο στα παιδιά μας αλλά και σε όλους εσάς που οφείλετε να το φροντίζετε και να το αγαπάτε».

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds