Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Το ΕΣΠΑ αλλάζει την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας – Εκδήλωση απολογισμού του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΕΣΠΑ 2014-20

il25c98a2c3cdc36f0af92895dc9c83409 XL

Στα αποτελέσματα του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΕΣΠΑ 2014-2020 εστιάζει η ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα» στην Πάτρα, την Τετάρτη  29 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 10:00 το πρωϊ,  στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας.

Την εκδήλωση θα ανοίξει με χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, ο οποίος θα αναφερθεί στο σημαντικό έργο που έχει υλοποιηθεί στη Δυτική Ελλάδα με τη συμβολή του ΕΣΠΑ και της Διαχειριστικής Αρχής σε τομείς, όπως οι υποδομές, η επιχειρηματικότητα, το περιβάλλον αλλά και η κοινωνική ασφάλεια και αλληλεγγύη.

Στη συνέχεια, τον Απολογισμό του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα» 2014-2020 θα κάνει η Προϊσταμένη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα», Ιωάννα Φαναριώτου.

Θα ακολουθήσουν ενημερωτικές εισηγήσεις και παρουσίαση έργων του Προγράμματος Δυτικής Ελλάδας 2014-2020. Μεταξύ άλλων, η Διευθύντρια Εφορίας Αρχαιοτήτων Αχαΐας. Δρ. Αναστασία Κουμούση, θα μιλήσει για τα έργα που έχουν υλοποιηθεί στα πολύ σημαντικά μνημεία της Περιφέρειας, όπως η Αποκατάσταση και Συντήρηση του Ρωμαϊκού Ωδείου Πατρών.

Επίσης, η Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων για την εκπαίδευση, επαγγελματική κατάρτιση και αποκατάσταση ατόμων με νοητική υστέρηση «Μαχητές», Μάρθα Χριστοπούλου, η οποία θα αναφερθεί στη δημιουργία των Κέντρων Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ατόμων με αναπηρία (ΚΔ-ΗΦ) ΜΑΧΗΤΕΣ που στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ΑμεΑ και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής της Περιφέρειας.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

thermo knauf

This will close in 20 seconds