
Tο φαινόμενο Λένα Ζευγαρά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στις αρχές του Αυγούστου χιλιάδες θεατές από την Ηλεία

Τον Αύγουστο στην Κρέστενα
Κορυφαία συναυλία
Το φαινόμενο Λένα Ζευγαρά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στις αρχές του Αυγούστου χιλιάδες θεατές από την Ηλεία (και γενικότερα), στην συναυλία που διοργανώνει ο Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων στο χώρο που στο παρελθόν διεξαγόταν η Γιορτή της Σταφίδας.
Ο στόχος του Δημάρχου Σάκη Μπαλιούκου για την φετινή παρουσία ενός δημοφιλούς νέου καλλιτέχνη στην έδρα του Δήμου, έγινε πραγματικότητα με τον καλύτερο τρόπο, με την κάθοδο στην περιοχή της διαρκώς ανερχόμενης τραγουδίστριας Λένας Ζευγαρά, που επάξια κερδίζει την αγάπη του κοινού και το ανταποδίδει με τις μεγάλες της επιτυχίες (Αμαρτίες, Όνειρα, Θάλασσα η αγάπη κ.α.). Η συναυλία που είναι προσφορά του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων στους πολίτες, αναμένεται να αποτελέσει κορυφαίο καλλιτεχνικό γεγονός του καλοκαιριού 2025 στην Ηλεία.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.