Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Συστάθηκε η Πολιτιστική Επιτροπή του Δήμου Πύργου – Ποιοι συμμετέχουν

ΚΑΡΔΑΡΗΣ 04

ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ

Πολιτιστική ταυτότητα και δημιουργική έκφραση των νέων

Η απόκτηση πολιτιστικής ταυτότητας από τον Δήμο Πύργου,  μέσα από την υλοποίηση δράσεων και ποιοτικών εκδηλώσεων, ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (06/06/24) στο Λάτσειο  Δημοτικό Μέγαρο Πύργου.

Ο Δήμαρχος κ. Στάθης Καννής δέχθηκε  στο γραφείο του  την Πολιτιστική Επιτροπή που συστάθηκε με πρωτοβουλία του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Γιώργου Κάρδαρη.

 Μία επιτροπή που έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα με απώτερο σκοπό να συμβάλλει στον  σχεδιασμό και την  υλοποίηση δρώμενων που θα αποτελέσουν καθοριστικό παράγοντα για την ανάπτυξη της πολιτιστικής κουλτούρας στην πόλη του Πύργου και τις Δημοτικές Κοινότητες.

Η επιτροπή απαρτίζεται από την κ.Αγγελική Ζάγκλαρη,  τον κ. Χάρη Κανελλακόπουλο διακοσμητή, την κ Νίκη Κατσιάπη Διευθύντρια της Δημόσιας Βιβλιοθήκης, την  κ Τζένη Μπίθα καθηγήτρια και σκηνοθέτη, την κ. Κατερίνα Παρασκευοπούλου Πρόεδρο του Λυκείου Ελληνίδων, την κ. Διονυσία Πασχαλίνου Αρχιτέκτονα, τον κ.  Σταύρος Ρομποτή και τον κ. Σπύρο Σιδηροκαστρίτη.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης έπεσαν στο τραπέζι προτάσεις για το πως μέσα από τον πολιτισμό θα δοθεί η δυνατότητα της δημιουργικής έκφρασης των νέων, οι οποίες θα εξετασθούν και θα συγκεκριμενοποιηθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες σε μία δεύτερη συνάντηση των μελών της επιτροπή

ΚΑΡΔΑΡΗΣ 04

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 06 17 09 55 56 284 οδειο24

This will close in 20 seconds