Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

«Το μυστικό των επτά θαλασσών» παρουσιάστηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας, υπό την αιγίδα του Δήμου Ήλιδας

436356610 807904851367713 3688179857160547108 n

Το νέο βιβλίο παιδικής και εφηβικής λογοτεχνίας της συγγραφέως με καταγωγή από τα Λεχαινά Ηλείας κας Μαρίας Συλαϊδή, υπό τον τίτλο: «Το μυστικό των Επτά Θαλασσών» από τις εκδόσεις Διάνοια, παρουσιάστηκε σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας, παρουσία του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλου, μελών της δημοτικής αρχής και πλήθους πολίτων.

instagram

Για το βιβλίο μίλησαν -εκτός την ίδια τη συγγραφέα του βιβλίου- και η επίσης συγγραφέας κα Έλενα Κακολύρη, όπως και ο εκπαιδευτικός – ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Ήλιδας πάνω σε θέματα Παιδείας κ. Ιωάννης Ντακούλιας.

Το βιβλίο αποτελεί το ομορφότερο ταξίδι της συγγραφέως, όπως η ίδια αποκάλυψε και μπήκε στη ζωή της με έναν απρόσμενο τρόπο, τη στιγμή που χρειαζόταν τη μαγεία των παραμυθιών περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Η κυρία Συλαϊδή επεσήμανε -μεταξύ άλλων- ότι γράφει για να μπορεί να δημιουργεί γέφυρες ανάμεσα στον κόσμο της πραγματικότητας και τον κόσμο της φαντασίας, καθώς πιστεύει ότι αυτές οι γέφυρες συνδέονται μεταξύ τους με μια χρυσή κλωστή, που αν μπορέσεις να την ακολουθήσεις τότε η μαγεία δεν θα σε εγκαταλείψει ποτέ.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds