Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Tο σχήμα διοίκησης του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

dimosandritsainas krestenomlogo

Οι οκτώ αντιδήμαρχοι του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

-Δεκαοκτάμηνη η θητεία των επτά, αναπληρωτής δημάρχου
ο Μίλτος Γεωργακόπουλος

Tο σχήμα διοίκησης του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων για τον πρώτο χρόνο της νέας πενταετίας περιλαμβάνει οκτώ αντιδημάρχους, εκ των οποίων οι δύο είναι γυναίκες, σύμφωνα με τις αποφάσεις που υπέγραψε ο δήμαρχος Σάκης Μπαλιούκος.

Οι δύο γυναίκες είναι η Αθανασία Κουσκουρή, η οποία αναλαμβάνει έμμισθη αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών & Κοινωνικής Πολιτικής, και η Κωνσταντίνα (Κόνυ) Φωτεινοπούλου, η οποία αναλαμβάνει άμισθη αντιδήμαρχος Παραγωγής & Επιχειρηματικότητας.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, οι έμμισθοι αντιδήμαρχοι είναι ο Μίλτος Γεωργακόπουλος για τη ΔΕ Ανδρίτσαινας, ο οποίος ορίστηκε και αναπληρωτής δημάρχου, ο Γιάννης Δάγκαρης Οικονομικών, Προγραμματισμού & Ύδρευσης, ο Τάσος Καρνάρος Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολιτικής Προστασίας και ο Δημήτρης Μικέλης για τη ΔΕ Αλιφείρας.

Εκτός από την Κωνσταντίνα Φωτεινοπούλου, άμισθος αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης ορίστηκε ο Παναγιώτης Γριβάκης, ενώ ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος τοποθετήθηκε αντιδήμαρχος Αποκατάστασης Υποδομών μετά από ακραία καιρικά φαινόμενα για όσο διάστημα παραμένει ο δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Η Αθανασία Κουσκουρή ως αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών θα είναι υπεύθυνη τέλεσης πολιτικών γάμων στη ΔΕ ΣΚιλλούντος και κατάρτισης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας για τη λειτουργία των Υπηρεσιών. Επιπλέον, θα έχει την ευθύνη όλων των δομών πρόνοιας (Βοήθεια στο Σπίτι, ΚΑΠΗ, Κοινωνικό Παντοπωλείο κλπ), της Εκαπαίδευσης, πολιτισμού-τουρισμού, καθώς και τη δημοτική περιουσία και το κτηματολόγιο του δήμου. Παράλληλα, θα εποπτεύσει τον σχεδιασμό της διαχείρισης των αδέσποτων και της ανακύκλωσης.

Ο Γιάννης Δάγκαρης θα έχει την ευθύνη των επιχειρησιακών σχεδίων και των ευρωπαϊκών προγραμμάτων του δήμου, τον έλεγχο των Οικονομικών (προϋπολογισμός-απολογισμός-ισοολογισμός), την επιβολή και είσπραξη των τελών, την ύδρευση, την άρδευση και την αποχέτευση του δήμου καθώς και το Γραφείο Κίνησης.

Ο Τάσος Καρνάρος αναλαμβάνει τη μηχανοργάνωση και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση του δήμου, τεχνικά και πολεοδομικά θέματα, την Πολιτική-Αντιπλημμυρική Προστασία στη ΔΕ Σκιλλούντος, την καθαριότητα, την ανακύκλωση και την αποκομιδή απορριμμάτων σε όλο τον δήμο, τον δημοτικό και αγροτικό ηλεκτροφωτισμό και τα αδέσποτα στη ΔΕ Σκιλλούντος, τις ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειες και τις προμήθειες του δήμου, καθώς και οκτώ κοιμητήρια της ΔΕ ΣΚιλλούντος.

Ο Μίλτος Γεωργακόπουλος θα έχει τη συνολική ευθύνη όλων των τομέων στη ΔΕ Ανδρίτσαινας (έργα, αγροτική οδοποιία, ύδρευση, πολιτική προστασία, κ.ά.) συν την αποκομιδή απορριμμάτων στη ΔΕ Αλιφείρας.

Ο Δημήρης Μικέλης θα έχει την ευθύνη όλων των τομέων στη ΔΕ Αλιφείρας.

Οι 2+1 άμισθοι αντιδήμαρχοι

Ο Παναγιώτης Γριβάκης θα είναι υπεύθυνος όλων των αγροτικών θεμάτων και των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ, των εγγειοβελτιωτικών έργων στον Αλφειό, της συντήρησης των γεωργοκτηνοτροφικών υποδομών και του κοιμητηρίου Μακρισίων.

Η Κωνσταντίνα Φωτεινοπούλου ορίστηκε υπεύθυνη θεμάτων παραγωγής, επιχειρηματικότητας, ανάπτυξης και εμπορικών δραστηριοτήτων (καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέρονος, λαϊκές αγορές, εμποροπανήγυρεις κλπ, επαρχιακής οδοποιίας και κυκλοφοριακού. Επίσης θα έχει την ευθύνη της Υπηρεσίας Πρασίνου και Παιδικών Χαρών στη ΔΕ Σκιλλούντος, τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, τη διαχείριση δημοτικών χώρων στο παραλιακό μέτωπο και στην παραλίμνια ζώνη, ενώ θα είναι επίσης υπεύθυνη επικοινωνίας, πρόληψης κα αντιμετώπισης όλων των μορφών βίας (σχολική, ενδοοικογενειακή, κλπ).

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος θα έχει την ευθύνη της εξέλιξης των έργων και των δράσεων που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν από την εκδήλωση κινδύνου, την αποκατάσταη υποδομών από ακραία καιρικά φαινόμενα (πλημμύρες, πυρκαγιές), την πρόληψη και την προστασία κρίσιμων υποδομών όπως οι κατασκηνώσεις, οι αρχαιολογικοί χώροι, τα μοναστήρια και οι επιχειρήσεις), τα αντιπλημμυρικά έργα στην παραποτάμια ζώνη, την αγροτική οδοποιία της ΔΕ Σκιλλούντοας και οκτώ κοιμητήρια τα ΔΕ Σκιλλούντος.

 Η θητεία των επτά αντιδημάρχων θα έχει 18μηνη διάρκεια, καθώς ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου του 2025.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds