Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Τραγωδία – Καρκινοπαθής δεν άντεχε να περιμένει το φάρμακο για τη θεραπεία και αυτοκτόνησε

ASTHENOFOROM

Τραγωδία στο Ηράκλειο – Καρκινοπαθής δεν άντεχε να περιμένει το φάρμακο για τη θεραπεία και αυτοκτόνησε

ημείωμα στα παιδιά και τους συγγενείς πως δεν άντεχε από τον πόνο, άφησε ο 72χρονος, που έδεσε μια θηλιά στον λαιμό και έβαλε τέλος στη ζωή του – Το φάρμακο που περίμενε, έφτασε λίγο μετά την αυτοκτονία

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου από τον θάνατο ενός 72χρονου καρκινοπαθούς, ο οποίος που έδωσε τέλος στη ζωή του την περασμένη Κυριακή, μην αντέχοντας τους πόνους και περιμένοντας ένα φάρμακο για να κάνει την χημειοθεραπεία του, το οποίο δεν υπήρχε στα φαρμακεία.

Σύμφωνα με όσα είχαν αναφέρει δικοί του άνθρωποι στο Ράδιο Κρήτη, ο όγκος του είχε αυξηθεί μέσα στους δύο μήνες που περίμενε το φάρμακο από τα 6 εκατοστά στα 9,5.

Τελικά, ο 72χρονος που ήταν πωλητής βιβλίων σε λαϊκές αγορές, δεν άντεξε να υποφέρει και έδωσε τέλος στη ζωή του με μια θηλιά στο λαιμό, αφήνοντας και ένα συγκλονιστικό σημείωμα στην οικογένειά του με το οποίο τους αποχαιρετούσε, ζητώντας τους συγγνώμη και εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία.

Συγκινημένος μίλησε στο Ράδιο Κρήτη ο εξάδελφός του, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «μιλήσαμε τελευταία φορά την Κυριακή και ουσιαστικά ήταν σαν να μας αποχαιρετούσε… Το ίδιο έκανε με όλους ευχαριστώντας τους για όλα. Τρέξαμε εμείς και τα παιδιά του αλλά δυστυχώς δεν τον προλάβαμε».

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι μετά την ανάδειξη του προβλήματος, το φάρμακο ήρθε και μάλιστα η πρώτη χημειοθεραπεία ήταν να γίνει σήμερα Τρίτη.

Πηγή: ekriti.gr

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds