Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Τραϊάνα Ανανία: Ιερέας που με εξομολογούσε είχε στύση -Πήγαινα πέμπτη δημοτικού

traiana anania.jpg

Στη σεξουαλική παρενόχληση που είχε υποστεί από έναν ιερέα, όταν η ίδια φοιτούσε στην 5η-6η δημοτικού, αναφέρθηκε η Τραϊάνα Ανανία σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο Sex Podcast της Δάφνης Καραβοκύρη, με την ίδια να σοκάρει αναφερόμενη στη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη όταν ήταν ακόμη μαθήτρια δημοτικού.

Τραϊάνα Ανανία: Σοκάρει με την περιγραφή της σεξουαλικής παρενόχλησης που υπέστη

«Στο πλαίσιο μιας εξομολόγησης, εξομολόγησης κανονικής, που πας και εξομολογείσαι στον πάτερ, είχα βιώσει στύση από τον πάτερ. Δεν ήταν ακριβώς ο πάτερ του σχολείου, αλλά της κοινότητας μέσα από το σχολείο που είχε προκύψει. Είχα βιώσει αυτό», ανέφερε αρχικά η Τραϊάνα Ανανία.

«Πώς τον λένε δεν θυμάμαι, ποιος είναι δεν θυμάμαι, δεν μπορώ να πω ποιος είναι, αλλά αυτό έχει γίνει. Δεν ήμουν μέσα στο σχολείο όταν συνέβη αυτό, ήμουν σε μια δραστηριότητα του σχολείου», συνέχισε η ίδια.

«Ήταν και αυτός εκεί και εξομολογούσε. Πήγα εγώ να εξομολογηθώ, και την ώρα που του έλεγα τι νιώθω για τον Δημητράκη που είμαι ερωτευμένη και μου έλεγε αυτός, “πες μου και άλλα, πες μου και άλλα”. Και όταν μετά μού είπε, “έλα να σε εξομολογήσω” και μου έβαλε το ράσο πάνω από το κεφάλι μου, το πράγμα που ένιωσα δεν ήταν κανονικό. Έγινε αυτό. Ήμουν πέμπτη ή έκτη δημοτικού. Δεν το είπα σε κανέναν», περιέγραψε η ηθοποιός.

Διαβάστε περισσότερα στο auto-moto-news.gr

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds