Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Βοήθησε την Άννα να συνεχίσει το ταξίδι της στην “Ιθάκη”! 

mail αννα ιτηαμκι
Τον Φεβρουάριο του 2022 γνωρίσαμε την Άννα, μέσω ενός επιδοτούμενου προγράμματος εργασίας. Η Άννα, μόνη μητέρα δύο μικρών κοριτσιών, βρέθηκε δυστυχώς σε κατάσταση ανάγκης και προσπάθησε να σταθεί στα πόδια της και να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον τόσο για την ίδια όσο και για τα παιδιά της.Από την πρώτη στιγμή μας εντυπωσίασε με την θέληση, τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητά της. Η ικανότητά της να μην το βάζει κάτω, η ψυχραιμία με την οποία αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις καθώς και η διάθεσή της να μαθαίνει και  να εξελίσσεται, είναι αξιοθαύμαστη.

💧Εντάχθηκε αμέσως στην Ομάδα μας, ως Υπεύθυνη Διοικητικής Υποστήριξης, και αποτέλεσε την 1η ωφελούμενη του Προγράμματος Εργασιακής Απασχόλησης που εργάζεται σε διοικητική θέση στην Ithaca. 👉Χρειαζόμαστε την ενεργή υποστήριξή σου, για να καταφέρουμε να συνεχίσουμε να έχουμε την Άννα στην Ομάδα μας, αφού πλέον αποτελεί αναπόσπαστο και πολύ σημαντικό μέλος της Ithaca!

📍Με αυτόν τον τρόπο η Άννα θα συνεχίσει το ταξίδι της στην Ithaca, θα εξελιχθεί ακόμα περισσότερο σε ένα σταθερό επαγγελματικό περιβάλλον και παράλληλα θα υποστηρίζεται και από την Κοινωνική Λειτουργό της Ομάδας μας. Ταυτόχρονα θα είναι σε θέση να καλύπτει όλα τα απαραίτητα για την διαβίωσή της ίδιας και των 2 παιδιών της, παραμένοντας σε μια ομάδα που την εκτιμά και την στηρίζει. 
Μάθε περισσότερα για την Άννα και τη συμβολή της στο έργο της Ithaca, και στήριξε την καμπάνια πατώντας το link
👇
Crowdfunding Campaign

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 02 23 12 35 38 848

This will close in 20 seconds