Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ξεχωριστή διάκριση για τον δημοσιογράφο Χρίστο Πλευριά η βράβευση από το Ίδρυμα Μπότση

PATD9463 ΕΠΕΞ

Η  φετινή «ατζέντα» της γνωμοδοτικής επιτροπής των κορυφαίων βραβείων δημοσιογραφίας του Ιδρύματος Μπότση περιελάμβανε για πρώτη φορά από την 38χρονη πορεία του θεσμού ένα πρόσωπο από την Ηλεία.

Πρόκειται για τον δημοσιογράφο Χρίστο Πλευριά μέλους της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΗΕΠΗΝ) που έτυχε της ξεχωριστής αυτής διάκρισης  παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στο Ζάππειο Μέγαρο που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.

Την απονομή του βραβείου στον δημοσιογράφο του τόπου μας έκανε ο πρώην  Α’ Αντιπρόεδρος  της Βουλής και μακροβιότερος  ενεργός βουλευτής της χώρας σήμερα, Γιάννης Τραγάκης που συνεχάρη θερμά τον Χρίστο Πλευριά για την παρουσία και την δουλειά του στον χώρο της δημοσιογραφίας, της ενημέρωσης και της επικοινωνίας.

Ο τελευταίος που είναι Προιστάμενος – Συντονιστής στην ΕΡΤ Πύργου και Δντης Σύνταξης στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» σε δήλωσή του προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ επεσήμανε ότι πρόκειται για διάκριση που δεν αφορά μόνο τον ίδιο αλλά αντιπροσωπεύει όλους τους εργαζόμενους που βρίσκονται στον καθημερινό αγώνα της ενημέρωσης της Περιφέρειας.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Μπότση Πάνος Καραγιάννης ενώ μίλησαν ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ  Σωτήρης Τριανταφύλλου και η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου. Παρευρέθησαν αρχηγοί και εκπρόσωποι των κομμάτων  η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη ενώ από την Ηλεία έδωσε το παρών ο βουλευτής Διονύσης Καλαματιανός.

Ακόμη παρευρέθησαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Δ. Χούπης και όλοι οι Αρχηγοί των Σωμάτων Στρατού καθώς υπήρξαν τιμητικές διακρίσεις για τους δύο αθάνατους πιλότους μας  Χρήστο Μουλά και Περικλή Στεφανίδη που έφυγαν από τη ζωή  όταν κατέπεσε το αεροσκάφος τους στη διάρκεια αεροπυρόσβεσης στις πυρκαγιές της Εύβοιας τον Ιούλιο του 2023

Θερμά συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

This will close in 20 seconds