Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Ξεκίνησε και πάλι τη λειτουργία του το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαλιάδα

kolumbitirio amaliada

Ξεκίνησε και πάλι τη λειτουργία του από το Δήμο Ήλιδας, έπειτα από επτά μήνες απραξίας το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαλιάδα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά από συντήρηση μηνών στο σύνολο των υποδομών και των εγκαταστάσεών του, οι οποίες είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας τους επτά τελευταίους μήνες, ξεκίνησε και πάλι τη λειτουργία του από το Δήμο Ήλιδας, το Δημοτική Κολυμβητήριο Αμαλιάδας.

Τα σοβαρά προβλήματα στο σύστημα θέρμανσης της πισίνας αποκαταστάθηκαν, ενώ το κολυμβητήριο σε πρώτη φάση θα λειτουργεί μόνο για τις προπονήσεις των αθλητών και αθλητριών, των Σωματείων που κάνουν χρήση του.

Ευχάριστα είναι τα νέα για μικρούς και μεγάλους κολυμβητές της Αμαλιάδας, καθώς από σήμερα ανοίγει και πάλι το Κολυμβητήριο της πόλης, μετά από παύση σχεδόν έξι μηνών, εξ’ αιτίας σοβαρών προβλημάτων στις εγκαταστάσεις και κυρίως στο σύστημα θέρμανσης της πισίνας.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι η χρήση του και για τους πολίτες, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία πρόσληψης των ναυαγοσωστών, ενώ σε δεύτερο στάδιο θα ολοκληρωθούν πλήρως και οι εργασίες επισκευής του κατεστραμμένου εδώ χρόνια ηλιακού πάρκου, αλλά και των αντλιών θέρμανσης που είναι εκτός λειτουργίας.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds