Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Ξεκίνησε ο στολισμός στην Κρέστενα 

Ξεκίνησε ο στολισμός στην Κρέστενα

Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων: Εντυπωσιακή όψη ενόψει των εορτών – Ξεκίνησε ο στολισμός στην Κρέστενα και θα συνεχιστεί σε όλα τα δημοτικά και τοπικά διαμερίσματα

Αποκτάει ο δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων με πρωτοβουλία του δημάρχου Σάκη Μπαλιούκου

Εντυπωσιακή όψη ενόψει των εορτών – Ξεκίνησε ο στολισμός στην Κρέστενα και θα συνεχιστεί σε όλα τα δημοτικά και τοπικά διαμερίσματα

Εορταστική όψη αποκτάει από άκρη σε άκρη ο δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, με τον στολισμό τόσο της έδρας, όσο και των υπόλοιπων δημοτικών και τοπικών διαμερισμάτων, ενόψει των  εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ήδη  με πρωτοβουλία του δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκη Μπαλιούκου έγινε προμήθεια χριστουγεννιάτικων δέντρων, που θα στολιστούν και θα φωταγωγηθούν, δίνοντας  εντυπωσιακή  ατμόσφαιρα  στις εορτές που διαρκώς πλησιάζουν!

Από συνεργεία του δήμου εξάλλου τοποθετήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης το  πατροπαράδοτο έλατο  στην κεντρική πλατεία Κρεστένων, στη βάση του οποίου και φέτος  στήθηκε η  Φάτνη  της Γεννήσεως του Χριστού, με τα κύρια πρόσωπα των σχετικών ευαγγελικών περικοπών δηλαδή της Παναγίας, του Χριστού, του Ιωσήφ, των τριών Μάγων κ.α.

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου Κρεστένων θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023, με παράλληλες εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν από τις 15:00 έως 19:30 .

Πρόκειται για παιχνίδια για τα παιδιά , μουσική κάλυψη από DJ  , πυροτεχνήματα ,παρουσίαση χορευτικών από την Δήμητρα Μπέρτσου καθώς και παρασκευή χριστουγεννιάτικων γλυκισμάτων από σπουδαστές του Δημόσιου ΙΕΚ Πύργου. 

Συνδιοργανωτές των εκδηλώσεων είναι   η Κοινότητα Κρεστένων ,ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης, ο Σύλλογος Γυναικών και  ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του  δημοτικού σχολείου Κρεστένων.

Ξεκίνησε ο στολισμός στην Κρέστενα ΚΛΚ

Στην Ανδρίτσαινα

Στολισμός δέντρου θα γίνει  εξάλλου και στην ιστορική έδρα του δήμου, την Ανδρίτσαινα,  το οποίο σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό τοπίο της πανέμορφης περιοχής, προσφέρει  έντονα εορταστικό Χριστουγεννιάτικο κλίμα στους κατοίκους αλλά και στους επισκέπτες.

Παράλληλα  το αμέσως επόμενο διάστημα  ο δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων θα προχωρήσει  τον στολισμό και σε όλα τα διαμερίσματα,  δίνοντας με αυτό τον τρόπο  έναν ξεχωριστό  τόνο και στον φετινό εορτασμό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds