
Yπό έλεγχο η φωτιά στην Πάτρα
Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου σε χώρο παλιού εργοστασίου με ελαστικά, στην Πάτρα, προκαλώντας έντονη ανησυχία στους κατοίκους της περιοχή.
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο πίσω τμήμα των εγκαταστάσεων, ενώ δεν απειλήθηκαν ανθρώπινες ζωές.
Λίγο μετά τις 20:00 εστάλη προειδοποιητικό μήνυμα από το 112, καλώντας τους κατοίκους να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους, να κλείσουν πόρτες και παράθυρα, λόγω των επικίνδυνων καπνών.
⚠️ Ενεργοποίηση 1️⃣1️⃣2️⃣
🆘 Πυρκαγιά σε υπαίθριο χώρο βιομηχανικής εγκατάστασης στην περιοχή #Λεύκα της Περιφερειακής Ενότητας #Αχαΐας
‼️Επικίνδυνοι καπνοί. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα
‼️ Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών@pyrosvestiki…
— 112 Greece (@112Greece) May 2, 2026
Στο σημείο επιχείρησαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα. Οι αρμόδιες αρχές διεξάγουν έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε το περιστατικό.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.








Ακολούθησε τα Ηλειακά Νέα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








