Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

1ο ΓΕΛ Πύργου: “Κι αέρας στα πανιά μας”- Μαγική η χθεσινή βραδιά στο προαύλιο του σχολείο

image 43 26

1ο ΓΕΛ Πύργου: “Κι αέρας στα πανιά μας”- Μαγική η χθεσινή βραδιά στο προαύλιο του σχολείου με θεατρικό δρώμενο,χορογραφίες, υπέροχη μουσική με τη ροκ μπάντα του σχολείου και τη συναυλία έντεχνου και λαικού τραγουδιού από μαθητές

“Κι αέρας στα πανιά μας”. Μαγική η χθεσινή βραδιά που ζήσαμε στο προαύλιο του 1ου ΓΕΛ Πύργου! Θεατρικό δρώμενο,χορογραφίες,βίντεο εκπ/κώνδραστηριοτήτων,υπέροχη μουσική με τη ροκ μπάντα του σχολείου και τη συναυλία έντεχνου και λαικού τραγουδιού,όπου οι μαθητές ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και τον ενθουσιασμό τους.Ένα πλούσιο πρόγραμμα 3 ωρών που κράτησε αμείωτο το ρυθμό του μέχρι τέλους.Συγκινητική η ομιλία του διευθυντή Γ.Φωτεινόπουλου καθώς μετά 33 χρόνια αποχωρεί από τον χώρο της εκπ/σης,όπως και η ομιλία της υποδ/ντριας Βασ.Σίψα που του απένειμε τιμητική πλακέτα για την προσφορά του εκ μέρους του συλλόγου.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds