Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Συνεχίζονται οι ετοιμασίες για το Πυργιώτικο Καρναβάλι 2024- Εως τις 3 Μαρτίου οι δηλώσεις συμμετοχής των γκρούπ

kladim24

Την Κυριακή 1ο Μαρτίου η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες…

Το καρναβάλι της πόλης μας ετοιμάζεται, δουλεύουμε για αυτό και υποσχόμαστε να χαρίσουμε όμορφες, χαρούμενες, γιορτινές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους!!

Σύντομα θα ανακοινωθεί και το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων!

Εμείς αυτό που θέλουμε από εσάς είναι να φτιάξετε το γκρουπ σας, να φορέσετε τη στολή σας και να συμμετάσχετε στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της 10ης Μαρτίου!!

kladim24

Θα θέλαμε να έχετε δηλώσει το γκρουπ σας έως τις 3 Μαρτίου 2024 ώστε να γίνουν πιο γρήγορα οι απαραίτητες ενέργειες για την οργάνωση της παρέλασης!!

Η καρναβαλική γιορτή της 10ης Μαρτίου θα τελειώσει με μεγάλη συναυλία στην κεντρική πλατεία μας και ευελπιστούμε ο Πύργος μας να γεμίσει με κόσμο, χαρά και ελπίδα για το μέλλον!!

Απευθύνουμε ανοικτό κάλεσμα τόσο στα καρναβαλικά γκρουπς του νόμου μας όσο και στα εκτός νομού, που δεν έχουν καρναβαλικές υποχρεώσεις στις 10 Μαρτίου να συμμετέχετε στην παρέλαση μας!!

Είμαστε όλοι μαζί, θέλουμε τον Πύργο μας μπροστά!!

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

studiotselepiphotoidtautototes

Το φωτογραφείο είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές όσον αφορά την έκδοση της νέας ταυτότητας

This will close in 20 seconds