Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

3η Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης για την ΙΟΝ: σταθερά βήματα προόδου προς ένα βιώσιμο & υπεύθυνο επιχειρείν

ΙΟΝ S REPORT 2022

Έχοντας ξεπεράσει με επιτυχία τις προκλήσεις των τελευταίων χρόνων σε μία χρονιά ορόσημο για την Εταιρεία, η ΙΟΝ, παρέμεινε πιστή στις δεσμεύσεις της και τους στόχους της προς την κατεύθυνση της Βιωσιμότητας. Η εταιρεία ολοκλήρωσε και παρουσιάζει την 3η κατά σειρά Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης για τα έτη2021 και 2022. Σε αυτήναναλύονται οι δεσμεύσεις, οι στόχοι και τα αποτελέσματα των προσπαθειών της για βιώσιμη ανάπτυξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συγκεκριμέναπρος την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η Εταιρεία κατέγραψε τα παρακάτω:

Μείωσε τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου κατά 2% το 2022 σε σχέση με το 2021, ενώ παράλληλα μείωσε και την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας κατά 3% για την ίδια περίοδο. Ταυτόχρονα, αυξήθηκαν οι ποσότητες μη επικίνδυνων αποβλήτων που προορίζονται για επεξεργασία κατά 4% (ανακύκλωση, ταφή, εργασίες λιπασματοποίησης, βιολογική επεξεργασία)

  • Απέκτησε πιστοποιητικό CHEP Βιωσιμότητας για την Προστασία του Περιβάλλοντος και την Προώθηση ενός Βιώσιμου Μοντέλου Εφοδιαστικής Αλυσίδας, για τα έτη 2021-22.
  • Αύξησε το ποσοστό προμηθειών από ελληνικές εταιρείες κατά 22% το 2022 σε σχέση με το 2021.
  • Αυξήθηκαν κατά 60% οι ώρες εκπαίδευσης των εργαζόμενων.

Η πρόεδρος της ΙΟΝ, κα Κωτσιοπούλουδήλωσεότι η Εταιρεία παραμένει προσηλωμένη στις βασικές της αξίες, συνεχίζει την προσπάθεια για τη μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, επενδύει σε νέα τεχνολογία που θα βοηθήσει προς την κατεύθυνση αυτή, επενδύει στους ανθρώπους της και στην ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας, με σκοπό να παραμείνει πολύ ψηλά στην εκτίμηση του Έλληνα καταναλωτή, να συνεχίσει να προσφέρει χαρά, γεύση και ποιότητα για πάντα.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds