Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

77 Χρόνια Ιστορίας και Δόξας συμπληρώνει ο Α.Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ !

Screenshot 2024 06 05 184934

Α.Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: 77 Χρόνια Ιστορίας και Δόξας!

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, ο Α.Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ συμπληρώνει τα 77 χρόνια από την ίδρυσή του. Στις 5 Ιουνίου 1947, ο Αστέρας έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο του ποδοσφαίρου και από τότε συνεχίζει να γράφει την ιστορία του με ένδοξες στιγμές και αξιόλογες επιτυχίες.

Η ομάδα μας έχει δώσει στον ελληνικό αθλητισμό ιστορικούς παίκτες που τίμησαν την φανέλα του Αστέρα, προσφέροντας αξέχαστες στιγμές στους φιλάθλους μας. Η αφοσίωση και το πάθος των παικτών μας, παλιών και νέων, αποτέλεσαν και αποτελούν τη βάση για τις επιτυχίες και την διαρκή παρουσία μας στον ποδοσφαιρικό χώρο.

Ο επικεφαλής του Α.Ο  ΑΣΤΕΡΑ, Ανδρέας Παπαδάκος, ο Πρόεδρος, Κώστας Παπαδάκος, και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣΤΕΡΑ, εκφράζουν την περηφάνια τους για όσα έχει επιτύχει η ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια. Δεσμεύονται να συνεχίσουν με την ίδια δύναμη και αποφασιστικότητα, ώστε ο ΑΣΤΕΡΑΣ να συνεχίσει να γράφει ιστορία για πολλά ακόμα χρόνια, προσφέροντας χαρά και συγκινήσεις στους φίλους του ποδοσφαίρου.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή στήριξη και την αγάπη σας. Μαζί, συνεχίζουμε να οραματιζόμαστε ένα λαμπρό μέλλον για τον  Α.Ο ΑΣΤΕΡΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ.

Χρόνια Πολλά ΑΣΤΕΡΑ μας!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΤΡΟ
ΑΣΤΕΡΑΣ Β ΕΘΝΙΚΗ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

viber image 2024 06 17 09 55 56 284 οδειο24

This will close in 20 seconds