Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Αισθητική αναβάθμιση της νότιας εισόδου του Πύργου

image 31 1024x940

Στην λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση της νότιας εισόδου του Πύργου αποσκοπεί το έργο ανάπλασης που σχεδιάζει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Η εκπόνηση μελέτης – που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου – βρίσκεται στην τελική ευθεία, προκειμένου, εντός του 2024 να πραγματοποιηθεί η δημοπράτηση ενός ακόμα σημαντικού έργου για την Π.Ε. Ηλείας και την πρωτεύουσα του νομού.

giannopoulosvasilis

Στην τηλεδιάσκεψη που είχε ο κ. Αντιπεριφερειάρχης χθες, με εκπροσώπους του Τεχνικού Συμβούλου, τον Διευθυντή και στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, έγινε μια πρώτη παρουσίαση των παρεμβάσεων που θα γίνουν στο πλαίσιο του έργου, σε μήκος 3,5 χλμ, από την διασταύρωση της οδού Αλφειού με την Διονυσίου Βέρρου μέχρι και την Γέφυρα του Αλφειού ποταμού, στην Ε.Ο Πύργου – Κυπαρισσίας.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos