Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Αίτημα χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «Βελτίωση και Τροποποίηση της Προσβασιμότητας στις Ελληνικές Παραλίες»

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ sklaventitisgiorgos
seatrack

Αίτημα χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «Βελτίωση και Τροποποίηση της Προσβασιμότητας στις Ελληνικές Παραλίες»

instagram

Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κατέθεσε εμπεριστατωμένη και κοστολογημένη πρόταση χρηματοδότησης ύψους 280.558,80 ευρώ για το πρόγραμμα «Βελτίωση και Τροποποίηση της Προσβασιμότητας στις Ελληνικές Παραλίες» και ένταξης σε αυτό τεσσάρων παραλιών του Δήμου. Η πρόταση αφορά την προμήθεια τεσσάρων μηχανισμών πρόσβασης για άτομα με κινητικά προβλήματα (SEA TRACK), ξύλινους διαδρόμους, αποδυτήρια και τουαλέτες για ΑμΕΑ.
Στόχοι της πρότασής είναι η πρόσβαση όλων των συμπολιτών μας στις παραλίες του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, ανεξαρτήτως της ύπαρξης ή μη κάποιου κινητικού προβλήματος, καθώς και η εν γένει ανάδειξη των παραλιών μας. Οι τέσσερις παραλίες, που επιλέχθηκαν, στην περίπτωση καθολικής αποδοχής της προτάσεώς μας από το Υπουργείο Τουρισμού, για την φετινή καλοκαιρινή περίοδο είναι οι παραλίες Καλαμιάς, Κυλλήνης, Μυρσίνης και Φάλαρι.
Ευχαριστώ θερμά το Τμήμα Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής και τον Προϊστάμενό του, κύριο Ευάγγελο Αθανασόπουλο για την επισταμένη εργασία τους, που οδήγησε στο σημερινό αποτέλεσμα.
Συνεχίζουμε Δυναμικά!

Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης

Σκλαβενίτης Γεώργιος

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

tselepistudio photo

This will close in 20 seconds