Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

‘Εκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στο δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

PITA KRESTENA

Εν μέσω ευχών  έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

«Ισόρροπες παρεμβάσεις σε όλα

τα Δημοτικά Διαμερίσματα»

Σάκης Μπαλιούκος: «Ενωμένοι  αρχές, δήμος και πολίτες θα προχωρήσουμε συγκροτημένα»

Με ευχές αλλά και αισιοδοξία για τη νέα χρονιά και την  καινούργια δημοτική περίοδο, έγινε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς η κοπή της πατροπαράδοτης πίτας στο δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Αρχικά ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκης Μπαλιούκος, από κοινού με τοπικούς φορείς και κατοίκους παρακολούθησαν την Δοξολογία για την Πρώτη του Έτους, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου

Κρεστένων.

Ακολούθησε η ευλογία και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης  πίτας του Δήμου, στο νέο Δημαρχείο Κρεστένων, στη διάρκεια της οποίας ο κ. Μπαλιούκος ευχήθηκε σε όλους να έχουν υγεία, αισιοδοξία, διάθεση προσφοράς και μεράκι, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί σε προσωπικό αλλά και γενικότερο επίπεδο.

Σε ότι αφορά τις παρεμβάσεις του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, ο επανεκλεγείς για 7η φορά δήμαρχος τόνισε πως θα είναι ισόρροπες σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου και σε διάφορους τομείς (εκπαίδευση, υγεία, πρόνοια, τρίτη ηλικία κ.α.).

 Ακόμα ο κ. Μπαλιούκος προανήγγειλε ενέργειες σε ολόκληρο το δήμο που θα αφορούν κυρίως ζητήματα ασφάλειας και προστασίας των πολιτών, που θα αποτελέσουν όπως είπε πρότυπο για ολόκληρο το Νομό.

«Είμαι βέβαιος ότι ενωμένοι, αρχές, δήμος και πολίτες θα προχωρήσουμε συγκροτημένα όπως κάναμε μέχρι τώρα, με δράσεις που έχουν αρχή, μέση και τέλος. Δυστυχώς οι δήμοι είναι υποστελεχωμένοι και υποχρηματοδοτούμενοι και ούτε τα λεφτά μας περισσεύουν αλλά ούτε το προσωπικό, αλλά από την πλευρά μας θα κάνουμε προσπάθεια για να έχουμε μια καλύτερη πορεία το 2024» υπογράμμισε ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Τυχερή του φλουριού ήταν η πρόεδρος του συλλόγου Γυναικών Κρεστένων και νεοεκλεγείσα Κοινοτική Σύμβουλος κ. Μαρία Στρουμπάκου, ενώ ακολούθησε η παράθεση δεξίωσης από τη Δημοτική Αρχή προς τιμήν των παρευρισκομένων αιρετών, εκπροσώπων φορέων, αρχών, εργαζόμενων και δημοτών.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

happyday0324

This will close in 20 seconds