Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

Screenshot 2024 03 23 112319
locomotive cafe
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Άκου «γιδοβοσκός»…

ripes iliakanea

ΣΥΡΙΖΑ

-Όπως συνηθίζω, για να μαθαίνω τι γίνεται και να καταλαβαίνω πού πάει το πράγμα γενικώς, πήρα τηλέφωνο την πηγή μου στο λατρεμένο κόμμα της Πρώτης Φοράς Αριστερά Τ.Δ. (Τέτοιος Διασυρμός). «Μην το ψάχνεις», μου λέει η πηγή, «ο Κασσελάκης κατάλαβε, ή μάλλον κάποιος πιο συγκροτημένος και κανονικός σε πολιτική σκέψη παράγων, αντελήφθη ότι ο βασικός πυρήνας Τσίπρας and co (μπροστά στον κομματικό όλεθρο που έρχεται στις ευρωεκλογές) του την έστησαν για να τον καθαρίσουν αμέσως μετά τις κάλπες και εκείνος αντέδρασε ακαριαία. Σου λέει ”θα τους καθαρίσω εγώ πριν από τις ευρωεκλογές, πριν με τελειώσουν εκείνοι τον Ιούνιο”. Έτσι, άρχισε τις τρέλες και τις ακρότητες με τα ερωτηματολόγια περί αλλαγής ονόματος, σήματος κ.λπ. για να τους προκαλέσει και να ξεμπερδέψει με δαύτους ακόμα και εντός της εβδομάδας, αν γίνεται».

Τσίπρας

-Εγώ ρώτησα αν σ’ όλη αυτή την κίνηση που γίνεται εναντίον του με επικεφαλής την Όλγα Γεροβασίλη έχει… ευλογηθεί από τον «μια φορά στα 100 χρόνια αρχηγό» Αλ. Τσι. και μου απάντησε «εννοείται η Όλγα δεν πάει ούτε στην Παλιά Αγορά στη Φιλοθέη για καφέ χωρίς να τον ενημερώσει».

Άκου «γιδοβοσκός»…

-Τώρα ο Stefanos, που προ ημερών αποκαλούσε «γιδοβοσκό» μπροστά σε 100 ανθρώπους τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ (έμειναν άφωνοι οι χριστιανοί), μπορεί να έχει την εντύπωση ότι θα κερδίσει και αυτή την κόντρα και θα διώξει από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ορθόδοξους Τσιπρικούς θαμώνες του κόμματος; Γιατί έτσι όπως το πάει, μάλλον σε καφετέρια εξελίσσεται…

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds