Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Μοίρασε 2χίλιαρα και 3χίλιαρα o πρόεδρος της Βουλής, Κωσταντίνος Τασούλας – Έδωσε «μποναμά» σε βουλευτές και δημοσιογράφους

doro mponama xristoygnna

Μεγάλη κινητικότητα παρατήρησα χθες πέριξ της Βουλής στην Πλατεία Συντάγματος.

Κόσμος πολύς έβγαινε περιχαρής από τον Πύλη και κατευθύνονταν προς το κάτω μέρος της Πλατείας.

Επειδή ανησύχησα ότι κάτι κακό συμβαίνει (και όπως έχετε ακουστά bad news good news)  επιχείρησα να πληροφορηθώ τι συμβαίνει.

Όμως, μου είπε η πηγή μου, λοιπόν, το προεδρείο της Βουλής και ο ιδιαίτερα γαλαντόμος πρόεδρος, Κωσταντίνος  Τασούλας, αποφάσισε να κάνει έναν «μποναμά» στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Συγκεκριμένα, όποιος δημοσιογράφος είναι διαπιστευμένος στο κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ μπορούσε να πάει στο γνωστό πολυκατάστημα Πλαίσιο και να αγοράσει προϊόντα αξίας 2.000 ευρώ.

Κινητά τηλέφωνα, λάπτοπ, εκτυπωτές και ό,τι άλλο θα μπορούσε να δικαιολογηθεί ως «εργαλείο» για την άσκηση του δημοσιογραφικού επαγγέλματος.

Η παροχή της Βουλής είχε να εμφανιστεί εδώ και μια τετραετία και όπως γίνεται σαφές, προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στους δημοσιογράφους.

Αφού δεν πληρώνουν για τον εξοπλισμό τους τα αφεντικά, ας πληρώνει η Βουλή.

Βέβαια, για να πούμε και τη συνέχεια, η γαλαντομία του προέδρου Τασούλα κάλυψε και τους υπουργούς, υφυπουργούς και λοιπούς βουλευτές, οι οποίοι πήραν κουπόνι 3.000 ευρώ για ηλεκτρονικό εξοπλισμό από το ίδιο κατάστημα.

Αποποίηση Ευθύνης: Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες της στήλης προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

thermo knauf

This will close in 20 seconds