Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

giannikopoulos
mixalopoulos antallaktika merced
keapyrgou

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Πόσο κόστισε η συναυλία της στον Βόλο

mpeos protopslti

Στις 17.409 ευρώ κοστολογήθηκε η συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Βόλο η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, μετά και τη φωτογραφία που ανήρτησε ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος με την ερμηνεύτρια.

Συγκεκριμένα στις 7 Δεκεμβρίου 2023 η οικονομική υπηρεσία του Δήμου ενέκρινε την απόφαση του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου η οποία ενέκρινε «τη δαπάνη Διοργάνωση συναυλίας με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στις 14/12/2023 στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Βαγγέλης Παπαθανασίου», στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου 2023. και διαθέτουμε πίστωση ύψους δεκαεπτά χιλιάδες τετρακόσια εννέα ευρώ και εξήντα λεπτά ευρώ (17.409,60 €) για την πληρωμή της δαπάνης σε βάρος του ΚΑ 15-6471.502 του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2023».

Μάλιστα η διάθεση των εισιτηρίων που είχαν κόστος 2 ευρώ το άτομο είχε ξεκινήσει από την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου.

Επισημαίνεται ότι ο Δήμος Βόλου έχει εγκρίνει το ποσό των 76.000 ευρώ περίπου, για διάφορες εορταστικές εκδηλώσεις μέχρι και αρχές Ιανουαρίου, ενώ το έργο αυτό έχει αναλάβει κυπριακή εταιρεία.

aftodioikisi

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

happyday0324

This will close in 20 seconds