Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Η αξία του προγράμματος αντιμετώπισης των ανισοτήτων πρόσβασης στην ψηφιακή εκπαίδευση-Επισκέψεις σε σχολεία από Β. Γιαννόπουλο – Σπ. Δουκάκη

vsvsd

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Ι.Ε.Π ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ κ.ΔΟΥΚΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ κ.ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αξία του προγράμματος αντιμετώπισης των ανισοτήτων πρόσβασης στην ψηφιακή εκπαίδευση

   Επισκέψεις σε σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ηλείας, θα πραγματοποιήσουν αύριο, Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023, ο  Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου κ. Σπυρίδων Δουκάκης, σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας κ. Βασίλη Γιαννόπουλο, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Learning from the Extremes».

vsvsd

   Πρόκειται για ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα διάρκειας δύο ετών στο οποίο συμμετέχουν δέκα χώρες της Ευρώπης (Ελλάδα, Πορτογαλία, Κύπρος, Κροατία, Φιλανδία, Ιρλανδία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ιταλία και Ισπανία). Το πρόγραμμα είχε στόχο, και κατάφερε, να ενισχύσει την ένταξη νέων ψηφιακών εργαλείων και να μειώσει το ψηφιακό χάσμα που παρατηρείται σε σχολικές κοινότητες απομακρυσμένων περιοχών με χαμηλή συνδεσιμότητα, περιορισμένη ή καθόλου πρόσβαση σε συσκευές, ψηφιακά εκπαιδευτικά μέσα και περιεχόμενο. 

   Στο πλαίσιο της επίσκεψης, στο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσοχωρίου (το οποίο συμμετέχει στο εν λόγω πρόγραμμα) και στο 1ο Γυμνάσιο Πύργου, θα παρουσιαστεί και θα διαφανεί η σημασία προγράμματος για την αντιμετώπιση των ανισοτήτων πρόσβασης στην ψηφιακή εκπαίδευση.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds