Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
antonopoulos autokintita 6x10 cmyk
KEAPYRGOU ΟΣΔΕ24

Άλλαξε μορφή του Δημοτικό Κοιμητήριο Φραγκαβίλλας

440584150 822615733229958 1920469136465868974 n

Άλλαξε μορφή του Δημοτικό Κοιμητήριο Φραγκαβίλλας μετά την ασφαλτόστρωση και τον πλήρη καθαρισμό του από το Δήμο Ήλιδας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το iliakanea.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και καθαρισμού στο Δημοτικό Κοιμητήριο της Φραγκαβίλλας από την Τεχνική Υπηρεσία και την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ήλιδας.

Για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια οι διάδρομοι του Δημοτικού Κοιμητηρίου στρώθηκαν με καινούργιο ασφαλτοτάπητα, βελτιώνοντας έτσι την πρόσβαση για τους δημότες και τα οχήματα.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν και εργασίες αποκατάστασης σε διάφορα σημεία του κοιμητηρίου με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών, ενώ τα συνεργεία του Δήμου Ήλιδας προχώρησαν και σε καθαρισμό όλων των εσωτερικών χώρων.

Τις εργασίες επέβλεψαν οι δυο αρμόδιοι αντιδήμαρχοι: Τεχνικών Έργων κ. Κώστας Τσεριώνης και Καθαριότητας κ. Ντίνος Τρικόγιας.

Ο κύριος Τσεριώνης στάθηκε στη σημασία της ασφαλτόστρωσης αφού όπως τόνισε ένα τέτοιο έργο είχε να πραγματοποιηθεί εδώ και περίπου 30 χρόνια, ενώ ο κύριος Τρικόγιας επεσήμανε την αναγκαιότητα των εργασιών καθαρισμού, που υλοποιήθηκαν σε όλους τους χώρους του Κοιμητηρίου, προτρέποντας τους Δημότες να διατηρούν το χώρο καθαρό.

Σε σχέση με το Δημοτικό Κοιμητήριο της Φραγκαβίλλας, ο Δήμος Ήλιδας προχωράει σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες και για την επέκτασή του, θέμα στο οποίο αναμένονται εξελίξεις μέσα στο επόμενο διάστημα.

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

stamoulis anakainisi

This will close in 20 seconds