Νέα και ειδήσεις της Ηλείας, Ηλειακά Νέα, Πύργος, Αμαλιάδα, Ζαχάρω, Κρέστενα, Ολύμπια, Ανδραβίδα, Γαστούνη, Πάτρα, Ήλιδα, Ηλεία Live News Ειδήσεις Νέα από Δυτική Ελλάδα.

mixalopoulos antallakitka
giannikopoulos
kea gif output R2qE26

Π.Δ.Ε: Πρόσκληση σε επιχειρήσεις της Δυτικής Ελλάδας για συμμετοχή στην έκθεση FRESKON 2024

Freskon 2024 1024x1024

Στην Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών «FRESKON 2024», που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως και τις 13 Απριλίου 2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο, στη Θεσσαλονίκη, θα συμμετέχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη της ΠΔΕ.

Στόχος της συμμετοχής είναι η προβολή των αγροδιατροφικών προϊόντων και από τις τρεις Περιφερειακές Ενότητες, Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας, αναδεικνύοντας την ποιότητα και την μοναδικότητα τους σε νέες αγορές του εξωτερικού αλλά και στην εσωτερική αγορά.

Οι επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή θα φιλοξενηθούν στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.  Σε περίπτωση που οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπεράσουν τον προκρατημένο χώρο και δεν υπάρχει δυνατότητα κράτησης περαιτέρω τ.μ. στην  Έκθεση, η επιλογή θα γίνει με κλήρωση και με βάση την ισομερή εκπροσώπηση των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων (Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας) για την ανάδειξη όσο το δυνατόν περισσότερων κατηγοριών τοπικών αγροδιατροφικών προϊόντων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Προκειμένου να επιτευχθεί ο καλύτερος δυνατός συντονισμός, καλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις από την Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που επιθυμούν την προβολή των προϊόντων τους μέσω του εκθεσιακού περιπτέρου της ΠΔΕ, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον έως και 26 Φεβρουαρίου 2024, επικοινωνώντας με το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Ανδρέα Φίλια στο email: [email protected] (όπου θα αναγράφουν την επωνυμία τους, την έδρα τους και την κατηγορία των προϊόντων τους) ή στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 2613-613276, 2613-613225.

Freskon 2024 1024x1024

Ροή Ειδήσεων

interactive kataskeui istoselidon pyrgos

like us on facebook logo iliakanea

This will close in 20 seconds